Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за това, че на 07.05.2024 

...
</TD
>Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за това, че на 07.05.2024 
Коментари Харесай

Повдигат обвинение на шофьорката, ударила на пътя две момичета от Сопот

Районна прокуратура-Пловдив следи досъдебно произвеждане за това, че на 07.05.2024  година в гр. Сопот, обл. Пловдив, при ръководство на лек автомобил, марка " Фолксваген “, по несъобразителност е породена междинна телесна щета на 15-годишно момиче – закононарушение по член 343  ал.1 писмен знак " Б “, пр.2 вр. член 342 ал.1 от Наказателния кодекс. 

Пътният случай е станал на 7 май 2024 година, в гр. Сопот, обл. Пловдив, покрай учебно заведение. Автомобилът е бил ръководен от 18-годишно момиче, което е получило шофьорска брошура преди един месец. Пострадалата е настанена в болница. На място е бил осъществен тест за алкохол и опиати на шофьорката, управлявала автомобила, като резултатът и в двата случая е негативен. 

По досъдебното произвеждане са разпитани очевидци, назначени са съдебномедицинска и автотехническа експертизи, конфискувана е здравна документи и други След като бъдат събрани всички относими доказателства по делото и направени заключенията на експертизите, наблюдаващият прокурор ще вземе отношение за привличане към наказателна отговорност на отговорното лице.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР